7 ідей для Gender party
RU | UA
Cart 0
Назад

7 ідей для Gender party

Момент, коли майбутні батьки дізнаються на кого чекають, завжди особливий і дуже хвилюючий. Підготували для тебе підбірку ідей як дізнатися стать малюка.

✨ Куля з конфеті
В зазначений момент майбутні батьки візьмуть голки та луснуть кулю. Кольорове конфеті розповість про найважливіше.

✨ Квест
Вечірку можна перетворити на справжню пригоду! Залучи до проведення свята організаторів квестів, збери найближчих друзів і родичів. Виконуйте завдання, шукайте підказки і рухайтесь до місця, де захована найголовніша розгадка. 

✨ Торт
Кольорова начинка торту — класика Gender party. Підійде як для веселої вечірки, так і для сімейного святкування вдома. Відріж шматок і побачиш: рожевий крем — дівчинка, блакитного — хлопчик

✨ Салют
Хочеш влаштувати гучне свято? Веселись, спілкуйся, гуляй на природі, а завершенням вечірки стане рожевий або блакитний салют.

✨ Коробка з кулями
Там повинні бути сховані великі гелієві кулі рожевого та голубого кольору. Відкривати таку коробку найкраще на веранді або на природі, аби кулі могли високо підійнятися. 

✨ Свято холі
Ця активній підійде для теплої пори року для вечірки на свіжому повітрі. Запропонуй друзям одягнути білі футболки, кидайте кулі з фарбою і усі разом дізнаєтесь на кого очікуєте.

✨ Стрільба по мішенях
Закріпи на стіні кульки, в одній з яких захована головна розгадка вечора.  Кидай з костями дротики в мішені та дізнайтесь разом на кого ти чекаєш — дівчинку чи хлопчика.

Цей сайт використовує файли cookies для більш комфортної роботи користувача. Якщо тобі потрібна додаткова інформація про використання cookies, будь ласка, відвідай сторінку «Політика конфіденційності».