День народження малюка: 5 ідей святкування
RU | UA
Cart 0
Назад

День народження малюка: 5 ідей святкування

Усіх батьків об’єднує спільне питання: що подарувати дитині, кого запросити і де відсвяткувати. А головне — як створити відчуття справжнього свята, повного яскравих вражень? Лови підбірку ідей для організації свята??

?Свято вдома 
Тут твій малюк почуватиметься комфортно і зможе провести свій день народження так, як захоче. Потрібно пам’ятати, що дітям складно довго концентрувати увагу на чомусь одному, тому підготуй побільше різних конкурсів і сюрпризів. Дуже важливо, щоб всі діти приймали участь у святкуванні, тому усі активності мають відповідати віку запрошених. А наостанок можеш увімкнути мультик і пригощати гостей ще одним шматочком торту або морозивом.

?Парк розваг
Діти покатаються досхочу, візьмуть участь у конкурсах з аніматором або створять власний шедевр на майстер-класі. Іменинник та гості надовго запам'ятають такі розваги. Але слід пам'ятати, що після усіх активностей діти зголодніють, тому потурбуйся про перекус: візьми їжу з собою, замов з доставкою або подивись чи є на території парку кафе.

?День народження в музеї
Завдяки сучасним технологіям, музеї стали цікавими навіть для наймолодших. Обирай локацію за темою, яка захоплює твого малюка і вирушай з гостями відкривати для себе щось нове. В музеї науки дітям покажуть експерименти і навіть дозволять самим взяти в них участь, а в музеї води — опиняться всередині гігантської мильної бульбашки.

?На природі
Якщо твій малюк народився влітку, то організувати свято на природі — класна ідея! Проводь активні ігри та конкурси, в яких гості зможуть бігати, галасувати і веселитися на повну. А закінчити вечір можна смаженням маршмеллоу. Головне — дбати про безпеку, а також захистити малюків від комах??

?Тематичний день народження
Подумай чим захоплюється твоя дитина і організуй тематичну вечірку в будь-якій локації. Сюжети та ідеї для конкурсів підкажуть герої мультфільмів чи книг — для цього потрібно прочитати і подивитись їх заздалегідь. Або залучи аніматора, який зробить казкову атмосферу більш реальною.

Цей сайт використовує файли cookies для більш комфортної роботи користувача. Якщо тобі потрібна додаткова інформація про використання cookies, будь ласка, відвідай сторінку «Політика конфіденційності».