5 занять для малюка, що розвивають
RU | UA
Cart 0
Назад

Зіграймо: 5 занять для малюка, що розвивають

Зберігай на випадок, коли малюк просить побавитись з ним, а ідеї для ігор скінчились

▪️ Заховай маленький предмет під стаканчик і змінюй їх місцями. Завдання малюка: слідкувати за стаканчиком, під яким лежить є предмет і в кінці гри обрати його. Щоб малюку було легше зрозуміти правила, починай з прозорих стаканчиків.
Гра розвиває логіку, уважність та тренує пам’ять.

▪️ Пограйте разом з малюком в сортувальників — розкладіть іграшки за кольором або розміром і різні коробки. Старайся не брати понад три ємності, щоб дитині не було надто
Гра розвиває сенсорні відчуття, логічне мислення, навчаємо розрізняти розмір та кольори.

▪️ Час тобі теж згадати дитинство і побудувати тунель. Для цього використовуй стільці, коробки або пледи. А далі починайте грати — чекай малюка в протилежному кінці тунелю, клич його повзти до тебе, а коли він дістанеться, можеш перейти на іншу сторону.
Гра розвиває рухову активність, вміння повзати. Малюк вчиться бути сміливим і не боятися замкнутого простору.

▪️ Пам’ятаєш цю гру з дитинства, де потрібно було сидіти одне навпроти одного і перекочувати м’яч. Час її повторити! Спершу можете з малюком побудувати тунель, по якому буде котитись м’яч — малюку подобається спостерігати за тим, як іграшка наближається до нього.
Гра розвиває дрібну моторику рук, уважність та вміння гратись в команді.

▪️ Візьми іграшку і показуй малюку різні її частини, називаючи їх назви, кольори чи форму вголос. А потім проси малюка показувати де знаходиться ніс, очі чи ніжки.При цьому промовляй слова чітко, щоб малюк чув правильні слова.
Гра розвиває пам’ять, уважність і розширює словниковий запас.

Цей сайт використовує файли cookies для більш комфортної роботи користувача. Якщо тобі потрібна додаткова інформація про використання cookies, будь ласка, відвідай сторінку «Політика конфіденційності».