ТОП-5 книжок для молодої мами
RU | UA
Cart 0
Назад

ТОП-5 книжок для молодої мами

Що треба знати, щоб отримати максимальне задоволення від батьківства і виростити щасливу людину? Ми зібрали 5 бестселерів, які точно знадобляться всім потенційним і діючим мамам ??

? «Я буду мамою. Гід по вагітності, пологам і першим місяцям життя малюка», Марина Фогль, Кьяра Хант
Інформація, яку майбутня мама зазвичай збирає в інтернеті частинами, тут викладена максимально повно і просто. Знайдеться все, що тобі може бути цікаво: міфи про вагітність, раціон харчування, скрінинги, спорт під час виношування дитини та безліч різних чек-листів. 

? «Мама на нулі. Путівник батьківським вигорянням» Анастасія Ізюмська, Анна Куусмаа
У книзі зібрані 15 чесних історій жінок, які перебували на межі своїх можливостей материнства, та розгорнуті коментарі психологів. Ти зрозумієш, що не самотня у схожих ситуаціях та знайдеш різні вправи, поради та практики самодопомоги.

? «Спілкуватися з дитиною. Як?» Юлія Гіппенрейтер
Книга допоможе розібратися, як спілкуватися з дитиною: розуміти почуття доньки або сина, слухати і чути, про що вони говорять, конструктивно вирішувати конфлікти. Глави книги написані у вигляді уроків з певної теми, з правилами, питаннями для батьків і домашніми завданнями.

? «Випробування дитиною. Як не дати щастю зруйнувати відносини», Джон Готтман, Джулі Шварц-Готтман
Погіршення відносин між подружжям після народження дитини — частий випадок: перебуваючи у стресі, дуже складно контролювати свої вчинки і слова. У цій книзі психологи і засновники центру дослідження сімейних відносин в Сіетлі дають покрокові інструкції, які допоможуть відновити допологовий контакт між молодими батьками.

? «Короткий посібник з виховання малюків», Аксель Хаке
Остання книга — не для порад та інструкцій, а скоріше для приємного проведення часу. Аксель Хаке, який називає себе «керівником-вихователем», — тато трьох дітей. Ніяких повчань від автора, тільки історії, як це — жити з трьома кричущими, вимагаючими, часом нахабними, але нескінченно улюбленими дітьми.

Цей сайт використовує файли cookies для більш комфортної роботи користувача. Якщо тобі потрібна додаткова інформація про використання cookies, будь ласка, відвідай сторінку «Політика конфіденційності».