Перша подорож малюка
RU | UA
Cart 0
Назад

Перша подорож малюка

Давай розберемось, чому мандувати з малюком — класно?

✔️ Ти прокачаєш свої батьківські та організаторські навички. Де ще, як не в подорожі з малюком, ти побудеш аніматором, логістом, гідом і охоронцем в одному обличчі.

✔️ Зміна обстановки та перезавантаження для всієї сім’ї, а ще — класні спільні моменти, які ви будете ще довго пригадувати.

✔️ Малюк розвивається швидше. Будь-яка поїздка для дитини – це нові враження, їжа, обличчя та різні культурні відмінності. Де ще дитина стикнеться з подібними речами відразу?

Про що потрібно не забути, коли будеш все планувати:

✈️ Їжа для малюка

На випадок, якщо рейс перенесуть або малюк зголодніє ще до того, як ви приїдете в аеропорт. Бери перекус, який малюк дуже любить — під час подорожі можна дозволити собі трошки більше, ніж зазвичай.

✈️ Дорожня аптечка, а також медичне страхування

Навіть якщо все пройде добре та ви всією сім’єю матимете чудове самопочуття, все одно спатиметься спокійніше, коли матимеш достатню кількість ліків та страхування.

✈️ Іграшки, які візьмеш з собою і в літак

Ти маєш важливе завдання — знайти заняття для своєї дитини на час перельоту, щоб їй було безпечно, комфортно і весело, звичайно! Тому заздалегідь подумай, що покладеш в ручну поклажу.

І найголовніше — малюк має почуватися в безпеці. Тому покажи йому, куди ви плануєте їхати, чим збираєтеся займатися та що цікавого він зможе побачити.

Дотримуйся всіх порад і ваша подорож стане новим і класним досвідом і для вас з малюком❤️

Цей сайт використовує файли cookies для більш комфортної роботи користувача. Якщо тобі потрібна додаткова інформація про використання cookies, будь ласка, відвідай сторінку «Політика конфіденційності».