5 подкастів про материнство, які викликатимуть думку: «Як життєво!»
RU | UA
Cart 0
Назад

5 подкастів про материнство

Зібрали для тебе 5 подкастів про материнство, які викликатимуть думку: «Як життєво!»

? Не только Мама
Подкаст для мам і татів, які втомились і, можливо, трохи загубили себе. Тут ведуча і запрошені гості обговорюють складні і веселі історії батьківства, підтримують одне одного і діляться порадами як відновитись, знову повірити в себе, запустити свою справу і залишатись хорошими батьками.

? Мамакаст
Аудіо-щоденник, в якому авторка намагається розібратись в питаннях виховання дітей. Вона спілкується з більш досвідченими мамами на теми грудного вигодовування, здоров’я дітей, виховання без тата. З’ясовують як стати впевненою в своїх діях і дозволити називати себе хорошою мамою.

? Мам Мама Маам
Назва подкасту — найпопулярніша фраза твоєї дитини. Дві подруги діляться своїми думками про материнські почуття, труднощі і радощі і обговорюють теми, які хвилюють всіх мам: як поводитись на дитячому майданчику, сурогатне материнство і як якісно проводити час з малюком.

? Бережно к себе
Веселий подкаст, де ведучі багато сміються і говорять з експертами про ті сторони батьківства, про які зазвичай мовчать. Тем вистачить, щоб слухати під час всіх походів в магазин і назад.

? Мама может!
Тут діляться історіями, як декрет допоміг мамі розправити крила! Подкаст від дівчат для дівчат, який надихає на нові звершення і дає зрозуміти, що ти можеш все! Чому важливо мріяти, як мамі стати інвестором, як з кожною дитиною ти відкриваєшся по-новому — усі ці теми обговорюються в подкасті.

Слухай подкасти в Apple Podcast чи Google Podcast, Знаємо, що ти посмієшся з життєвих жартів і відчуєш — ти не одна❤️

Цей сайт використовує файли cookies для більш комфортної роботи користувача. Якщо тобі потрібна додаткова інформація про використання cookies, будь ласка, відвідай сторінку «Політика конфіденційності».